Olemisen sietämätön keveys

posted in: Uncategorized 0
[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”fadeIn”]

Tämä vuosi on ollut meille urheilukuvaajille kenties erikoisin ikinä… niinkuin varmasti kaikille muillekin eri aloilla. Vapaata aikaa on tullut eri pituisina jaksoina vaikka kuinka paljon ja yrittäjäkin on joutunut pitämään oikeasti lomaa vaikka päivät on mennyt pitkälti kodin nurkissa ja telkkarin äärellä.

Liika aika on vaarallista jos sattuu olemaan tapaus joka saa hulluja ideoita. Normaalisti näitä ei ole aika toteuttaa mutta tämä lähti lentoon, eli perustimme Suokon kanssa ihan oman kuvatoimiston! Aika huikeeta settiä.

Vaikka me pääosin keskitytään tekemään parasta urheilukuvaa mitä Suomenmaalla ja miksei Euroopassakin on nähty, ei me syljetä muiden toimeksiantojen päälle. Tilaa mitä vaan, me kuvataan mitä vaan; sitä saa mitä tilaa periaatteella.

Nyt kun homma on potkastu käyntiin alkaa tekeminen. Se tulee näkymään eniten tällä sivustolla ja sosiaalisen median kanavissa. Muista tsekata meidän kuvaukset säännöllisin väliajoin uusien kuvien suhteen.

Artikkelin kuva on valittu tarkoituksella kuvaa Martin Oosterwijkistä joka muuten on ihan huikea jamppa. Pääsin tapaamaan ukkoa Tallinnassa 1B MM-kisoissa. Miksi tehdä asiat samalla tavalla kuin kaikki muut?

Tarina on vielä alussa. #staytuna

Samppa

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Comments are closed.