9.3.2021 Kobrat – Kataja Basket – #matsinkuva

posted in: #matsinkuva, koripallo 0

Räjähtävä nopeus, ketteryys, kestävyys, elastisuus, koordinaatiokyky, lihasvoima, reagointikyky, tätä listaa voisi jatkaa pitempäänkin, mutta nämä ovat huippu-urheilijoilta vaadittavia ominaisuuksia. 

Näin kuvaajana sitä tuntee olevansa siinä mielessä etuoikeutettu, kun pääsee seuraamaan läheltä näiden urheilijoiden valtavan harjoitusmäärän aikaansaamia huippusuorituksia ottelupäivinä. 

Ammattilaisurheiluun pätee sama kuin niin moneen muuhunkin ammattiin, huippusuorituksen tekeminen näyttää niin helpolta, kun ammattilainen sen tekee. Ainakin itsellä olisi kyllä tuo(kin) Kobrien Anthony Gaines Jr:n tekemä kori jäänyt tekemättä, samoin kuin vaikka Arctic Rally Finlandissa Tänakin, Rovanperän ja muiden kuskien perässä pysyminen (todennäköisimmin tassut taivasta kohti liiasta yrittämisestä) tai esimerkiksi matkustajalentokoneen laskeutumisen suorittaminen. Sillä koneella ei todennäköisimmin enää sen jälkeen hirveästi lennettäisi. Ammattilainen on ammattilainen omassa lajissaan.

Comments are closed.