10.4.2021 Kiisto – Helsinki Volley – #matsinkuva

posted in: #matsinkuva, Lentopallo 0

Naisten 1-sarjan pleijarien eka matsi ja vastakkain runkosarjan voittanut joukkue Helsinki Volley, sekä hienoisen yllätyksen pleijareihin päästessään tehnyt Vaasan Kiisto.

Vaikka ottelun voittikin Helsinki Volley, niin täytyy ihailla Kiiston naisten taistelua. Helsinkiläiset eivät kuitenkaan päässeet todellakaan helpolla. Ottelussa kiteytyi hyvin tuo niin monestikin urheilussa vastaantullut tilanne, että oletetaan selkeästi paremmin sijoittuneen joukkueen vievän ottelun helposti ja silloin ns altavastaaja joukkue tekee ottelusta todella tiukan. Niin kävi nytkin, mutta valitettavasti se ei riittänyt Kiistolle.

Totuushan on että jokaiseen otteluun pitää lähteä voittamaan vastustaja, ei takki auki-tyylillä vaan taistelutahdolla ja hyvällä joukkue hengellä. Ei se ottelun lopputulos kuitenkaan ratkea sen perusteella, mitkä ovat joukkueiden sijoitukset tai onko toinen selkeä altavastaaja vaan sillä kumpi pelaa paremman pelin.

Comments are closed.