Ole ylpeä tänään ja huomenna

posted in: jääkiekko 0

Erikoinen, lätkä-kausien Special Snowflake on ohi omalta osalta. Mennyt reilu vuosi on varmasti oudoin periodi mitä olen kokenut kuvaajana urheilun parissa mutta ei siitä sen enempää.

Kun Sportin kauden päättyminen varmistui eilen tuli pakonomainen tarve kaivaa joku kuva menneestä kaudesta ja jakaa se teidän kanssa. Päädyin ylläolevaan kuvaan koska se kuvaa sitä yhteisöllisyyttä mikä toivottavasti löytyy jokaiselta paikkakunnalta oman seuran ympäriltä. Kuva on otettu syksyllä kun matseihin sai päästää vielä yleisöä.

Hankalan vuoden aikana kaikki seurat ovat tarvinneet paljon tukea ja tarvitsevat sitä vielä jatkossa. Seurat ovat tärkeitä yhteisön jäseniä, tuottaen elämyksiä ihmisille harmaata arkea piristämään. Meidän monen elämä olisi aika laimeaa jos ei olisi omaa seuraa, oma seura on jopa osa identiteettiä. Osalla meistä näitä saattaa olla monta, eri lajien parissa.

Ole ylpeä omasta seurastasi. Se voi olla isompi osa sinua kuin arvaatkaan. Ole ylpeä. Mä ainakin olen.

Samalla haluan kiittää kaikkia menneestä lätkä-kaudesta. Eritoten Vaasan Sportia ja Sportin naisten joukkuetta. Hienoja hetkiä on koettu jotka ovat pelastaneet ainakin omalta osalta paljon kuluneesta talvesta. Pitää muistaa ettei näitä hienoja hetkiä osaa arvostaa ilman pettymyksiä. Ensi kaudellaan uudestaan. Kiitos.

Päällikkö

PS. Moni meidän alan ammattilainen on sitä mieltä ettei väriä saisi tunnustaa julkisesti. Mä olen eri mieltä. 🦅❤️

Comments are closed.