22.5.2021 SJK – HJK – #matsinkuva

posted in: #matsinkuva, jalkapallo 0

“It ain’t over till the fat lady sings”

Eilisessä matsissa tuli taas todistettua, että peli pitää pelata viimeiseen vihellykseen asti. Ottelun 0-2 lopputulos ei anna ihan täysin oikeaa kuvaa pelistä, mutta jalkapallossa niin kuin monissa muissakin lajeissa tehdyt maalit/pisteet ratkaisevat. Tässäkin SJK pelasi vajaat 92 minuuttia, HJK 94 minuuttia ja loppulukemat olivat sitten nuo.

HJK:n kaltaista vastustajaa vastaa on vaan pelattava loppuun asti, sillä kuten nähtiin kuinka käy jos lopettaa lopettaa liian aikaisin. Kyllä tuon tasoinen vastustaja rankaisee, jos sille antaa saumaa.

Tämä samainen ongelma on tullut vastaan monissa muissakin lajeissa. Esimerkiksi lätkän MM-kisoissa on muutamankin kerran rakas vihollinen Ruotsi tullut takamatkalta rinnalle ja ohitsekin viimehetkillä.

Ajattelisi että tuo loppuun pelaaminen olisi silleen kaikille selviö, mutta silti näitä viimehetken käännöksiä sattuu yllättävänkin usein.

Comments are closed.