29.5.2021 VPS – MP – #matsinkuva

posted in: #matsinkuva, jalkapallo 0

Ei teknisesti mikään paras veto mutta hetki oli ns. golden ja spot on.

Mikkelin maalivahti Jonne Uronen turhautui VPS:n ensimmäisen maalin jälkeen ja päälle vielä näki kaiken tulleen kameralle. Ei sieltä oikeestaan muita ruutuja tilanteesta tullut kun tämä mistä oli edes johonkin. Hyvä katsekontakti kohteeseen, valotus vähän pieleen mutta kyllä tästä ruudusta johonkin on.

En tiedä oisko Jonne paiskannut pullolla jos oisin lähempänä kuvannut 😀

Päällikkö

PS. Jatkan avautumista numeroista, ihan oikeastiko Mikkelissä aatellaan ettei ole ongelmia tunnistaa pelaajia edestä päin kun numero on housun sivussa… geez, ei tää oikeesti voi olla näin hankalaa saada se numero näkymään eteenpäin.

Follow Samppa:
Latest posts from
Comments are closed.