19.6.2021 Royals – Steelers – #matsinkuva

posted in: #matsinkuva, Jefu, Urheilu 0

Football is back. Fiilikset oli kuin Josella ennen matsia. Ja on edelleenkin – kunhan Jussi saadaan lusittua on lähdöt itäiseen provinssiin edessä ja suuntana The Swamp.

Ainoa isompi musta pilvi eilen oli Vaahteraliigan sivut. Tutkin vähän asiaa pakon edessä matsin aikana ja törmäsin pariin isoon ongelmaan. Miten on mahdollista ettei sieltä löydy esimerkiksi joukkueiden kokoonpanoja – ainakaan helposti? Tai edes aloituskokoonpanoja matsi-seurannanassa? Tai oikeastaan mitään isompaa dataa matseista ennakoinnin tai muun vastaavan muodossa. Mitä hittoa, ei tässä olla enää 90-luvulla ja kyllä tälläiset asiat täytyy löytyä helposti parilla kilkkauksella. Vielä jos lyödään päälle ettei kaikki seuratkaan listaa numeroita omalla kokoonpano sivullaan niin soppa on valmis.

Jotenkin tuli fiilis ettei tätä tehdä edelleenkään isossa visiossa suurelle yleisölle vaan muutamalle sadalle lajiniilolle jotka tunnistaa pelaajat unissaankin sukkien väristä eikä tarvi edes katsoa pelipaitaa kun näinkin yksinkertaista asiaa ei saada toimimaan.  Vaikka peilaan tätä oman turhautumisen kautta uskoisin ettei katsomossakaan pistetä pahaksi jos nimen ja numeron voi yhdistää helposti.

Päällikkö

PS. Kuvia löytyy tuolta meidän kaupasta.

Comments are closed.