22.6.2021 VPS – RoPS – #matsinkuva

posted in: #matsinkuva, jalkapallo 0

Oli mukamas hankala valita #matsinkuva tällä kertaa. Paljon hienoja hetkiä jäi kennolle mutta loppujen lopuksi yksi oli ylitse muiden – eli Multasen sadas osuma Ykkösessä.

Osuma, jota on päivystetty pari matsia tulevaksi. Siinä se sitten tuli toisella puolikkaalla, olin aika hyvin sijoittunut mutta kuva ei sitten täysin onnistunut. Jäin seuraamaan Morrisseyn nousua laitaa pitkin ja Multanen jäi sokeaan pisteeseen enkä huomannut hänen nousua vitosen sisään. Vaikka sitten viivana käänsin kameran ja salamana vaihdoin tarkennusta, ei vaan ehtinyt. Jos kyseessä olisi mikä tahanasa muu Multasen maali, tuskin tätä kuvaa olisi julkaistu.

Sitä ei aina moni tule ajatelleeksi mutta joillain meistä urheilukuvaajista saattaa olla todella korkea julkaisukynnys kuville. Pienikin virhe – tai “virhe” joka ottaa liikaa omaan silmään ja kuva lähtee roskikseen ilman armoa. Kait sitä voi sanoa myös taiteelliseksi tinkimättömyydeksi, jos ei riitä niin ei riitä.

Päällikkö

PS. Kun jussista on selvitty suunnaksi otetaan (Seinäjoella) jo legendaarinen The Swamp. Heti jussin jälkeisenä maanantaina otellaan Vaahteraliigan kesän ensimmäinen Botnia Bowl – ja totta kai siellä pitää olla paikalla.

 

Comments are closed.