28.6.2021 Crocodiles – Royals – #matsinkuva

posted in: #matsinkuva, Jefu 0

Kuin häkkieläin. No ei vaineskaan, eilinen jefu-matsi meni kuvatessa Wasa Royalsin teknisellä alueella ilman liikkumisoikeutta kentän päätyihin.

Pari kertaa aiemmin tehty sama homma ja pakko sanoa että monta ruutua jääkin ottamatta esim. maalialueilta. Toisaalta peliin pääsee sisälle paljon paremmin kun on joukkueen keskellä ja elää pelin flown mukana paljon intensiivisemmin.

Ja vastapainona muutamien ruutujen menetyksille saa sitten kuvia jotka menee heittämällä kauden kärkeen omassa rankingissa – kuten tämä Latikan niitti Whiteheadiin. Itse luulin ettei Whitehead enää palaa kentälle, sen verran pahan näköisesti jalka vääntyi taklauksen seurauksena. Sääli ettei Latikka ajautunut Whiteheadin toiselle puolelle taklauksen jälkeen koska se olisi ollut #kaudenkuva-matskua – varmaan ollut oma Bednarik-foto. Nyt voi meidän IG:stä tai kaupasta käydä kattomassa hetket taklauksen jälkeen.

Ajatuksia summatakseni rajatusta kuvausalueesta – se voi olla hyvä. Et pysty miettimään mitä jos mä oisinkin ollut tuolla kulmassa, miten hyvän ruudun oisin saanut? Rajattu alue antaa mahdollisuuden keskittyä täysillä hakemaan ruudut pienemmältä alueelta ja samalla luopumaan paljosta mitä tapahtuu. Samalla katoaa osa “stressistä” joka saattaa tulla eri siirtymisten välillä paikasta toiseen tai harmitus siitä kun juuri siirtyi pois paikasta missä tapahtuu. Varmasti olisin saanut enemmän käyttökelpoisia ruutuja jos olisin pyörinyt ympäri sivurajaa.. mutta sitten olisi muutama helmi jäänyt ottamatta jota ei välttämättä olisi muualta saanut.

Tää on varmaan näitä et voi syödä ja säästää kakkua keissejä. Mutta mä tykkäsin, joku toinen ehkä ei.

Päällikkö

PS. Kaupassa on fotoi. #ostaostaosta

Comments are closed.