30.6.2021 VPS – EIF – #matsinkuva

posted in: #matsinkuva, jalkapallo 0

VPS – EIF matsin jälkimainingeissa pitänyt hieman haipakkaa joten #matsinkuva on myös jäänyt roikkumaan mutta tässä se viimein on.

Välillä saa osumaan ruutuja jotka näyttävät kumoavan kaiken mitä tiedämme fysiikan laeista. Tällä kertaa näyttää ettei asetelmaa kannattele muu kuin Jääskän tekonurmen pintaa viistävä jalkaterä. Näitä on hauska kattoa irrallisena hetkenä koska tiedämme ettei kyseinen asento ole mahdollinen ilman monen sattumuksen summaa. Nopeus, suunta ja niin edelleen. Ilman koko sarjaa voi vain arvailla putoavatko molemmat nurmen pintaan vai jatkaako toinen vielä matkaa pallon perään.

Vepsun pelit jäi nyt ikävä kyllä tauolle hetkeksi. Sääli, lauantaina piti olla yksi kauden odotetuimmista matseista. Toivottavasti tartuntaketjua ei syntynyt ja molemmat joukkueet pääsevät pikaisesti takaisin tositoimiin.

Päällikkö

Comments are closed.