25.7.2021 Veto – Kopla – #matsinkuva

posted in: #festarinkuva, Pesäpallo 0

Eilisen Vimpelin Vedon ja Kouvolan Pallonlyöjien välisen ottelun #matsinkuvaksi valikoitui Mäksän lyöntikuva.

Jos oli reilun viikon takainen Veto – Siipe vähennän tasainen, niin tämä kärkiottelu ei sitä ollut. Tämä oli täynnä latausta ja tunnetta, niin kuin kuuluukin. 

Ja onhan se hienoa seurata ottelua missä pelaa kovan luokan pelaajia molemmissa joukkueissa. Jos nyt muutamia mainitakseni kuvan Janne Mäkelä Vimpelin Vedosta, lyötyjä juoksuja superpesis uralla 1470 ja pelattuja otteluja 690. Tai Koplan Toni Kohonen, superissa lyötyjä juoksuja 1065 ja pelattuja otteluita 1002. 

Näitä tällaisia eläviä legendoja löytyy kaikista urheilulajeista, onneksi. Sillä tällaisia huippu-urheilijoita tarvitsevat kaikki urheilulajit, he ovat niitä jotka pitävät yleisön mielenkiintoa yllä teoilla ja ovat kantavia voimia joukkueessa. 

Comments are closed.