28.7.2021 VPS – FF Jaro – #matsinkuva

Nää hommat ei aina ole kuin pyörällä ajo.

Ykkösen Pohjanmaan derbyyn päätin viritellä pitkästä aikaa remoten ottamaan kuvaa maalin takaa. Perushommat oli sinällään hollilla – ällä jätä isoa mahdollisuutta pallolle osua kameraan äläkä jätä automaattitarkennusta päälle. Mutta sitten tuli muuttuja mitä ei huomannut ennakoida.

Remotehan on mitä loistavin keksintö, melkeen parasta sitten Mäkkärin 24h Drive-Inin. Ite oot toisessa päässä kenttää ja saat jotain kuvaa (ehkä) toisesta päästä. Jos vain muistat laittaa asetukset kamerassa kuntoon eli tällä kertaa virransäästö tuli ja nauroi räkäisesti päälle. Ensimmäisestä puoliajasta kamera oli päällä ehkä vartin verran kunnes se päätti mennä nukkumaan Vepsun myllyttäessä toisessa päässä.

Onhan tossa muutakin mitä pitää säätää kohdilleen mutta tässä vielä pari peliä aikaa. Snadit detskut kohdilleen niin alkaa taas osumaan tollakin. Valo on mitä loistavin ilta-auringossa Elisalla, piirtää to-o-odella nätisti kohteet esiin.

Muuten sitten asia on vähän niinkon Jankolla mutta kyllä se tästä.

Päällikkö

Comments are closed.