19.8.2021 Roosters – Royals – #matsinkuva

posted in: #matsinkuva, Jefu 0

Edes kerran kaudessa ei tule itselle matseja eteen missä yksi asia nousee ylitse muiden ja jättää lopputuloksen varjoonsa. Kuten kävi elokuisessa Velodromin torstai-illassa jolloin pistettiin nippuun yksi luku Wasa Royalsin historiassa.

Joukkueen puolustuksen linjan pitkäaikainen tukipilari Martti Kass päätti pelaajauransa kauteen 2021. Tästä keissistä valittuun kuvaan liittyy vahva symboliikka miten sukupolvi vaihtuu toiseksi joukkueen sisällä. Oikeastaan tästä on turha selittää sen enempää, kyllä se siitä aukeaa. Jos ei aukea niin kilauta kaverille.

Kiitos Martti ja tsemppiä tarinan seuraavaan lukuun seurapomona.

Päällikkö

PS. Next gen kings eli Royalsin U20 aloittaa sarjansa syyskuulla – menkää kattoo.

Comments are closed.