11.9.2021 Sport – Tappara – #matsinkuva

Ai että, se on yleisöä nyt.

Liiga-kausi polkaistiin käyntiin viime viikolla ja piiiitkästä aikaa yleisön sai ottaa mukaan otteluihin. Tai olihan jo pre-seasonilla yleisöä mutta aika vähäisissä määrin. Vasta nyt runkosarja-matsissa tajusi kuinka paljon yleisöä on kaivannut mukaan.

Kannustus, huudot ja yleinen elämä katsomossa on jotain mitä arvostaa viime kauden jälkeen paljon. Kuvaajana ottelussa elää paljon herkemmin mukana ja selkeästi pelaajien tunnetaso oli korkeampi kuin viime kaudella. Vaasassa oli häkki puolillaan mikä oli huima nosto pre-seasoniin nähden. Pelkästää 50% kapasiteetti oli jo ihan eri maailma viime kauteen nähden. Toivottavasti seuraavien viikkojen aikana voitaisiin luopua rajoituksista ja hallin saadaan täyteen. Termi “Sold out” olisi mukava lukea tulevien matsien ennakoissa.

Meiltä Apollolta kaikille jotka matseihin nyt lähtevät iso kiitos. Ilman teitä tätä ei tehtäisi.

Päällikkö

PS. Vaikka nyt ei isompiin matseihin pääsisi niin nyt on kuitenkin käynnissä kesälajien tärkeimmät matsit ja talvilajien sarjat käynnistymässä alasarjoja myöden. Meidän tärpit tulevalle viikolle Pohjanmaalla pääsarjojen lisäksi ovat Mailattarien ratkaiseva karsintamatsi, Sportin naisten kotiavaus ja Rautaliigan startti Lapualla ja Maalahdessa. Kaikki tulevana lauantaina.

Follow Samppa:
Latest posts from
Comments are closed.