17.9.2021 Sport – KalPa – #matsinkuva

posted in: #matsinkuva, jalkapallo 0

Tällä kertaa olisi ollut muutama vaihtoehto #matsinkuva:an mutta mennään tällä vedolla koska tässä on oma poika, lutuuri ja paljon asioita joita arvostan. Kovana runner-uppina oli Sportin neljäs maali jossa Talaja tekee just niitä asioita mitä itse rankkaan korkealle. Mutta takaisin tähän kuvaan.

Joukkue ja Joni Nikko itte teki lähes parhaan mahdollisen debyytin kotijäällä Nikkolle – maali ja voitto on suoritus joka ei jää kauaksi realistisesta täydellisyydestä. Siihen päälle vielä vuoden verran energiaa kerännyt pääty ja friday night lights niin meillä on hieno tarina matsin sisällä kasassa. Kuparisaaressa oli taas tunnelmaa mikä on aivan mahtavaa. Kuva on napattu päädyn huudettua Nikkoa paikalle.

Ammattilaisurheilussa ei ole väliä oletko oma poika vai et. Tämä on tuloksesta pelaamista eikä pelaajien taustoilla ole sinällään väliä. Luonnollisesti itsekin ostan ajatuksen miten hienoa on kun omia kundeja rosterissa. Se tekee joukkueesta enemmän oman joukkueen ja on tunnustus alueen juniori-työlle.

Meillä on vielä Liigassa mahdollista tehdä meidän kundeja joka seurassa. Toivottavasti näin on myös pitkään jatkossa koska ilman omia poikia joukkueista katoaa jotain.

Päällikkö

PS. Onhan se myös hienoa kun omat pojat palaa kotiin maakunta-kierrokseltaan kuten Nikko.

Follow Samppa:
Latest posts from
Comments are closed.