18.9.2021 Mailattaret – Siipettäret – #matsinkuva

posted in: #matsinkuva, Pesäpallo 0

Varmaan suurin piirtein kaikki tietää etten pesistä ole suuremmin kuvannut ja lajin hienouksien suhteen olen aika ummikko. Esimerkiksi satuin jossain twiitissä näkemään termin “haitarinäpy” – mikä notta?

Mutta asiaan eli urheilukuvaan. Se on ainakin itellä kummallinen juttu miten joka lajista alkaa löytymään suosikkiaiheet nopeasti ja näitä aiheita voi kutsua fetissiksi tai pakkomielteeksi. Fetissi mistä puhun urheilukuvauksen yhteydessä ei ole mitenkään seksuaalinen vaan aihe tai hetki jonka kuvaamisen onnistuminen aiheuttaa itselle mielihyvää ja voimaantumisen tunnetta. Näistä jutellut ennenkin aiemmissa blogeissa. No nyt se on sitten löytynyt myös pesiksestä.

Etenijän polttaminen kotipesään.

Huomasin tämän jo edellisessä pelissä eli ajaudun useasti paikkaan mistä voin kuvata tämän. Oman tekemisen analysointi kuuluu itsellä asiaan joten aloin kevyesti pohtimaan ruutuja kattomalla mikä tässä nyt on niin maagista. Nukuttu yö ja Breakfast of the Champions aiheutti oikosulun komentomoduulin ja hiffasin sen. Kotipesän asetelmassa on jotain mikä iskee muhun kuin Korkkari. Yksinäinen taistelija vastustajien ympäröimänä ja selviytymässä eteenpäin. Tunteiden purkautumiset. Kaiken toiminnan keskipiste. Ratkaisun paikka. Näiden asioiden yhdistelmä ja vielä jos lukkari pistää itseään likoon näyttäen tunteet satasella niin ruutuja tulee.

Eiliseltä on meidän SoMessa jo yksi ruutu aiheesta joten laitoin tähän toisen. Tätä vetoa pidän perussettinä polttotilanteesta mutta sosiaalisen median kanavasti löytyvä veto lienee once in a season-tason kamaa. Näiden välimaastoon tulee sitten ne ruudut mitä tavoitellaan ensi kaudella.

Päällikkö

PS. Kattokaa ny miten se muutaman pesis-matsin kokemuksella vetää kommentteja kun vanha tekijä 😀

Follow Samppa:
Latest posts from
Comments are closed.