18.9.2021 Virkiä – KoMu HT – #matsinkuva

posted in: #matsinkuva, jääkiekko 0

Noin vaan saatiin potkaistua sydäntä lähellä olevan Rautaliigan kausi pitkän tauon jälkeen käyntiin.

Rautaliigan matseissa kun on aina tunnelma kohdillaan. Siinä on sopivassa suhteessa modernia lätkää, old school hockeytä ja ripaus rosoisuutta, eli kaikki ainesosat hyvään urheiluviihteeseen.

Ja heti kauden avaukseen saatiin vielä Lapualle vieraaksi rakas vihollinen KoMu HT. Tällä kertaa ottelu ei yltänyt tasoltaan ihan menneisiin otteluihin, koska KoMu oli matkassa todella kevyellä rosterilla ja se näkyi myös 12 – 0 lopputuloksessa. Loppulukemat olisi voinut olla vieläkin isommat, mutta KoMu HT:n maalivahti kuitenkin pelasi yli 80% torjuntaprosentilla ja torjui ottelussa 50 laukausta.

 

Tällä kertaa allekirjoittanut pitää tekstin tyylissä ”Lyhyestä virsi kaunis”, sillä auton nokka osoittaa jo kohti Tamperetta ja Kaupin pesäpallokenttää. Tänään ohjelmassa ois miesten Superpesiksen 3. finaali.

Mutta nöy hätä, uskallan luvata että Apollo Photon Päällikkö hehkuttaa vielä lisää Rautaliigaa ja sen käynnistymistä Apollon some-kanavilla. Joten ei muuta kuin #staytuna!

Comments are closed.