23.9.2021 FC Kiisto – VPS Akatemia – #matsinkuva

posted in: #matsinkuva, jalkapallo 0

Kuulostaa päättömän puheelta  mutta nyt on futis-kelit kohdillaan. Let me explain myself.

Vaikka kesällä ilta-auringossa on mukava kuvata futista niin nämä alkusyksyn pimenevät illat ovat ihan mahtavia. Mahtavuus ei yksinään synny vuodenajasta vaan vaatii pari muuttujaa lisäksi.

Ensimmäinen muuttuja on riittävän tehokas keinovalo. Jos on pimeää kuin sanonko missä, niin hankala sieltä on kuvaa tehdä kun mitään ei näy. Meillä Vaasassa onneksi on hyvät valot jotka luovat miellyttävän valon pelaajiin juuri näissä illoissa.

Toinen tarvittava asia on sade. Sateinen keli luo ainakin itselle “any given day” fiilikset matsiin ja ylimääräisen latauksen. Ylimääräisen latauksen lisäksi se luo eteen maailman jossa keinovalojen takia värit ja sävyt ovat syvempiä. Eikä kovakaan sade meitä urheilukuvaajia haittaa kunhan ehdimme valmistautumaan eli ottamaan sade-kamat mukaan. Jos paikan päällä huomaa olevansa ns. shit outta luck kun vettä vihmoo vaakana ja sade-vermeet on varastossa niin sitten on kiire haalia kaikkea mahdollista millä pitää kamerat kuivana sateessa – itsellä nyt niin väliä..

Jo keinovalon ja sateen yhdistelmä tekee ihmeitä kuville mutta tilausta olisi vielä kolmannellekin muuttujalle eli yleisölle. Keinovalon ja sateen lisäksi jos ympärillä on pauhaava yleisö ollaan tosi ytimessä. Any given day.

Päällikkö

Follow Samppa:
Latest posts from
Comments are closed.