25.9.2021 KoMu HT – MIF – #matsinkuva

posted in: #matsinkuva, jääkiekko 0

Ai että.

Paljon on virrannut vettä Kyrönjoessa siitä kun viimeksi Rautaliigaa on päässyt kuvaamaan. On se uoma tainnut olla virtaamattakin jäiden takia.. ainakin päällisin puolin. Mutta eilen sitä herkkua sai.

Matsihan itsessään oli hyvää viihdettä eikä paikalla päässeet olleet pettyneitä. Mä suosittelen kaikille lopettamaan alasarjojen ylenkatsomisen ja menemään paikallisen alasarja-seuran matsiin. Ensinnäkin tuet hyvää toimintaa kun menet sinne ja toiseksi sieltä saa ihan erilaisen kiekko-elämyksen kuin ylimmiltä sarjatasoilta.

Alasarjoissa sattuu ja tapahtuu. KoMun ja Miffin kohtaamisessa kirsikkana vanilla shaken päällä oli Eemeli Masasen iso pommi Viktor Engmaniin. Taklaus oli niin kova etten hetkellisesti pystynyt arvioimaan putoaako herra mun syliin vai mitä tapahtuu kun kaksikko tuli laidan yli. Aivan MAHTAVAA! Juuri tälläisistä tilanteista mä ainakin oldskool-kiekon kannattajana ja kuvaajana elän. Kun HAPPit ja PAPPit unohtuu ja aletaan vetää vanhan liiton “Crash the net”-taktiikalla ja kovalla fyysisyydellä ollaan mulle lätkän ytimessä – luomussa.

Mä tiedän mikä ruutu vie tältä paikan kauden kovimpana kiekkokuvana omissa silmissä ja mut tuntevat osaavat aika tarkkaan haarukoida mikä se kuva on. Mä luotan sen kuvan tulevan tällä kaudella – onhan sitä jo jokunen vuosi tässä metsästetty.

Päällikkö

PS. Jatketaan hyväksi havaitun superlativiin käyttöä. Oli muuten mahtavaa nähdä Freddi Smulter jälleen Miffin peräsimessä. Tästä tulee hyvä.

Follow Samppa:
Latest posts from
Comments are closed.