16.10.2021 KoMu HT – IKK – #matsinkuva

posted in: #matsinkuva, jääkiekko 0

Tällä kertaa kuva ei ole se juttu vaan mitä kuvassa on. Kuva itsessään ei ole mitenkään kummoinen veto.

Eilennä oli aika hässäkkää Kuparisaaressa. Jossain vaiheessa Rautaliigan matsin oli livahtanut alkamaan kahdelta – syy siihen miksei tätä tullut huomanneeksi vasta kuin pelipäivänä löytyy peilistä. Kuitenkin, siitä ensin Naisten Liigan matsiin uusine erätaukohaastiksineen ja sitten munaravia kilpajään puolelle KoMun ja IKK:n matsin viimeiseen erään. Heitän tässä taas myös ilmoille ihmetyksen miksei Naisten Liigaa pelata AINA kilpajäällä Vaasassa.

Takaisin kuvaan. Tässä kuvassa on paljon hahmoja joita vaasalaisen kiekon seuraajaa tunnistaa. Kivimäki – Kujanpää – Halava samassa ketjussa. Yli 300 pinnaa yhteensä Mestiksessä lähes täysin Sportin paidassa. Selkeästi pelaamattomuus näkyi esimerkiksi Kivimäen kohdalla mutta sieltä se tulee kunhan saa enemmän tuntumaa taas jäähän. IK Kronania vastaan kuitenkin koko ketju veti pisteille.

Rautaliiga vetää ammattilaisuran paketoineita pelimiehiä rostereihin ja se on hyvä. Veteleepä eräs #engångalltid-taustainen pakki Alavuudella tällä kaudella Rautaliigaa. Muiden lohkojen tilanteesta ei itsellä ole suurempaa käryä mutta eiköhän sielläkin kovia luutia ole pistämässä kroppaa likoon vielä kerran. Mee tsekkaa oman seudun kakkosdivarin matseja – saatat yllättyä positiivisesti.

Päällikkö

PS. Harvoin #matsinkuva on päätetty ennen matsia vaan valinta tapahtuu joskus pelin jälkeen. Nyt on käynyt niin että tiedän lähes varmuudella mistä tule kirjoittamaan vähän reilun kuukauden päästä ja se on harvinaista se.

Comments are closed.