27.11.2021 Sport – JYP – #matsinkuva

posted in: #matsinkuva, jääkiekko 0

Erinäisten kiireiden takia #matsinkuva on ollut telakalla hetkisen. Lähetään taas tekeen ja laittaan näitä eetteriin.

Back-to-back-matsit on  mielenkiintoisia tapauksia, eräänlaiset mini-playoffit kahdessa päivässä. Selkeästi näki pelaajista edellisen matsin olevan hyvin muistissa ja niin kauan kun mentiin tasaisissa merkeissä pientä verbaalista hiillostusta oli puolin ja toisin. Which was nice.

Olisi joskus ihan hyvä kuvata molemmat back-to-back-matseista. Jotenkin oma tuntuma oli jotain jääneen vajaaksi ensimmäisen ottelun kokemuksen puuttuessa. Tämä pitää laittaa omaan todo-listaan työn alle, josko vaikka jonnekin Poriin lähtisi vierasmatsiin.

Tämän kertaiseen #matsinkuva-postaukseen oli oikeastaan kaksi vaihtoehtoa. Molemmat snadisti apinaselästä-tyyppisiä vetoja, toinen Johansson ja sitten tämä Asplund. Johanssonin voi käydä tsekkaa kaupasta. Fiilikset kun maaleja syntyi ja pitkä tappio-jakso oli selätetty näkyi pelaajista. Jotenkin itse tykkään enemmän näistä vedoista kuin varsinaisista maalikuvista vaikka nekin on ihan jees. Kunhan linjuri ei luistele linssin eteen, kuten eilen kävi case Johanssonin kanssa…

Ensi keskiviikkona on sitten tiedossa oma jakomielitauti-päiväni kun HIFK saapuu vieraaksi Kuparisaareen. Aiheesta lisää ensi torstaina.

Päällikkö

Follow Samppa:
Latest posts from
Comments are closed.