26.12.2021 Sport – Lukko – #matsinkuva

Jo kauan olen harmitellut futis-kenttien laidalla näkyviä baja-majoja tai muita roinaa joka vaan jätetty sinne koska ei ole parempaakaan paikkaa tai ei viitsitä viedä niitä varastoon. Nyt törmäsin Liigassa ensimmäistä kertaa samaan.

Silmään otti harjoituksissa käytettävä maaliin kiinnitettävä laukaisulevy roikkumassa kentän laidalla. Kysyn vaan näkyykö tällaisia juttuja ammattilaissarjoissa rumentamassa näkymää? Onko esim. KHL-matsissa jotain vastaavaa roikkumassa tai nojallaan kaukalon vieressä?

Moni voi ajatella ettei moisella ole väliä, siinähän roikkuu. Kyllä sillä vaan on väliä – kun detaljit on kunnossa myös iso kuva on kunnossa ja toiminta näyttää paremmalta. Lisäksi kuvat näyttävät paremmalta kun taustalla ei ole häiritseviä tekijöitä.. Tämä nyt oman ammattikunnan puolesta. Onneksi jääkiekossa ei olla vielä samalla tasolla mitä Veikkausliigassa tai Ykkösessä futiksen puolella ollaan joillain paikkakunnilla, puhumattakaan pienemmistä lajeista jossa kentän laidalta saattaa löytyä mitä vaan rumentamassa näkymää.

Olen joskus kuullut ettei tällaiset asiat vaikuta peliin joten niihin ei puututa tai jakseta nähdä vaivaa. Ei vaikuta peliin ei – mutta ammattimainen urheilu on paljon muutakin kuin pelkkä peli. Something to think about.

Päällikkö

Follow Samppa:
Latest posts from
Comments are closed.