2.2.2022 Sport – Tappara – #matsinkuva

posted in: #matsinkuva, jääkiekko 0

“Nuo hetkistä suurimmat ja niiden tarjoamat elämykset. Ammennamme alkulähteiltä ja olemme kosketuksissa itse juuriin. Aistimme vivahteet ja emme häpeä tuntemuksiamme.”

HardCore Hooligan

Aloitamme lainauksella Jatkoaika.com keskustelupalstalta koska se nyt vaan sopii tähän niin täydellisesti. Sportin ja Tapparan kohtaamisessa se tapahtui ja viiden vuoden odotus täyttyi. Johansson ja Tanus ottivat lähdöt, vastasivat soivaan puhelimeen ja mitä näitä vertauksia nyt on. Vaikka yleisöä ei ollut kuin pari kourallista käytännössä halli sähköistyi heti ja fiilis nousi kattoon. Ainakin meillä mediaparvella.

Näin oldskool-kendojanarille tämä oli ihan mannaa taivaalta. Sportin voitto tähän liitettynä aiheutti jokseenkin euforisen olon koko illaksi jonka kruunasin siivulla Kyrön tynnyristä ammennettua aqua vitaeta. Eli kaiken kaikkiaan aika hyvä ilta.

Eilisen kaltaiset spontaanit yhteenotot kuuluvat jääkiekkoon. Voin vain kuvitella mikä fiilis hallissa olisi ollut jos yleisöä olisi saanut olla paikalla. Itselläni tämä nousi kauden matsiksi tähän mennessä – hyvinkin todennäköistä jos yleisöä olisi saanut olla matsi olisi ollut kuluvalta kaudelta the matsi vaikka mitä kävisi.

Playoff-unelma elää vielä ja Sport taistelee. Sen jahtia kannattaa tulla kattomaan kunhan AVI tulee järkiinsä ja sallii yleisön saapumisen Kuparisaareen.

Päällikkö
Comments are closed.