23.2.2022 SJK – VPS – #matsinkuva

posted in: #matsinkuva, jalkapallo 0

Viime viikolla taisi (onneksi) olla viimeinen kuvaus kuplahallissa futiksen suhteen tälle kautta. Varmaan aiemminkin tästä maininnut mutta valot joita kyseisissä halleissa käytetään ovat mun kuvaamistyylin kannalta lähes mahdottomia. Kentän alueelta löytyy pari paikkaa mistä saa luotua edes jotain sinnepäin mikä miellyttää omaa silmää.

Mutta erona aikaisempiin tämän vuoden futis-keikkoihin tässä keikassa oli sen suuntautuminen Seinäjoelle. En hetkeen ole käynyt maakunta-matkailemassa mutta nyt tuli tilaisuus joten olihan siitä otettava kiinni. Vaikka vaasalaiset kannattajat voivat olla montaa mieltä etelä-pohjalaisesta naapuriseurasta, mulle sopii käydä Seinäjoella nauttimassa SJK:n vieraanvaraisuudesta. Mukava ja aktiivinen media-tiimi hoitaa median kannalta asiat hyvin ja jos joku asia on vaivannut se on selvinnyt helposti kun on vain avannut suunsa. Tälläkin kertaa järjestyi työpiste virtajohdolla Wallsportille eikä tarvinnut miettiä mistään mitään, sen kun meni ja teki oman duuninsa. Pitäisi käydä enemmänkin vierasmatseissa tutkimassa miten esmes HJK:lla nämä asiat on hoidettu ihan vertailun vuoksi.

Pihvi tällä kertaa on seuroille suunnattu. Riippumatta siitä, missä tai miten näkyvässä lajissa toimitte kannattaa mediaan panostaa ja kiinnittää huomiota. Se kannattaa pidemällä aikavälillä ja tuo seuralle enemmän näkyvyyttä joka on rakennettu posin puolelta. Itse odottelen jo kesän ensimmäistä SJK – VPS matsia – se on vähän enemmän kuin normaali työpäivä.

Päällikkö

Comments are closed.