11.3.2022 Sport – KalPa – #matsinkuva

posted in: #matsinkuva, jääkiekko 0

Välistä “ihan kiva” onnistua ottamaan ruutu matsista jossa oikeasti on jotain muutakin sisältöä kuin pelkkä toiminnan kuvaaminen.

Todennäköisesti tällaisia hetkiä on enemmänkin mutta oma silmä on harjaantunut muualle. Anyhow, tällä kertaa sattui aika kivasti kolmen tekijän summa ruutuun eli maalintekijä, peliväline ja maalivahti. Kilpeläisen Eeron habitus on se mikä tästä tekee kuvan.

Kuvasta olisi tullut parempi jos olisin ollut sijoittuneena toisaalle – näiden kolmen tekijän muodostama kolmio jää vajaaksi eikä tekijöiden vuorovaikutussuhde toimi niin hyvin kuin se voisi toimia jos kuva olisi otettu lähempää siniviivaa, noin nopeasti arvioiden. Kolmio kuitenkin löytyy kuvasta joten ihan metsässä ei olla.

Huomenna sitten vähän lisää kuvauksia edessä. Kuluvan talvikauden ensimmäiset lentopallon kuvaamiset osuu muun muassa kohdalle, mukava mennä Variskalle pitkästä aikaa.

Päällikkö

Comments are closed.