12.3.2022 Kobrat – Lahden Basketball – #matsinkuva

posted in: #matsinkuva, koripallo 0

Vaihteeksi koripallon äärellä.

Vauhtilajien-päivän päätti korisliigan matsi Lapualla Kobrien ja Lahti Basketball:n välillä. Pariin otteeseen tuli tänään todettua, että jos ei kokoajan ole skarppina, niin mahdollisuus The Ruutuun pienenee näissä lajeissa. Mutta tuleen ei saa jäädä makaamaan, sillä jos alkaa murehtimaan missattua ruutua, niin siinä saattaa mennä seuraavakin hyvä ruutu ohi. Sillä kun lajissa on vauhtia, tilanteitakin tulee kokoajan!

Takki on muutaman pitemmän päivän jälkeen aika tyhjä, joten päätän lyhyen matsinkuva-tekstin kommenttiin minkä sekä valmentajat, että pelaajat totesivat ottelun jälkeen: “Peli oli vauhdikas, molemmat pelasi todella kovaa ja ottelu ratkesi pieniin virheisiin! ”

Pasi

Comments are closed.