30.3.2022 MIF – KuRy – #matsinkuva

Playoffit on ihmisen parasta aikaa. Luulin pääseväni vähän vapaille mutta mitä vielä, Rautaliigaa vedetään täysillä ja sehän ei haittaa.

Kakkosdivarin lohko 3 pelaa välieriä tämän viikon ja Apollo on lähti käymään Maalahden kiekkopyhätössä katsastamassa Malax IF – Kurikan Ryhti kohtaamisen. Ei huono valinta ollenkaan – tasaista pelaamista joka oli nähtävissä jo runkosarjan viimeisillä kierroksillä näiden joukkueiden kohdatessa.

Kun tähän pariin vielä liitetään Kurikan edelliskierroksen vastustajan diskaaminen on draamaa ollut riittävästi näissä playoffeissa. Kaukalon laidalla tuli viesti korvanappiin Kurikan jatkopaikan olleen selvillä jo lauantaina mutta sunnuntain peli oli pakko käydä pelaamassa pois kun protestia ei oltu ehditty käsitellä Liitossa.

Itse matsi oli mukavan kuuma ja sopiva playoff-kohtaaminen – osaltaan kiitos tästä menee tuomariston suuntaan joilla pilli tuntui unohtuneen taskuun. Tämä nosti mukavasti kierroksia molemmissa joukkueissa ja lähes päästiin ihan kunnon pohjois-amerikkalais-typpiseen vääntöön mutta aavistuksen jäi vajaaksi vaikka matsi oli yksi fyysisimmistä mitä tällä kaudella olen kuvannut. Eli ei voinut kun viihtyä.

Menkää kattomaan oman alueen Rautaliigaa tai Suomi-sarjan karsintoja. Siellä on tunne kohdillaan, vauhti vaan kiihtyy ja vahvat kestää.

Päällikkö

Comments are closed.