3.4.2033 MIF – KuRy – #matsinkuva

posted in: #matsinkuva, Urheilu 0

Olipahan viikonloppu ja #matsinkuva on valittu ihan vaan kuvaamaan omia tuntemuksia – huikeat setit. Urheilukuvaajana on hienoa kun keikkaa puskee niin ettei pää välttämättä toimi ja voi keskittyä vain kuvaamiseen. Kuten nyt viikonloppuna neljän matsin verran; futista ja lätkää parin sarjan voimin molemmissa lajeissa.

Harvinaista herkkuahan näin monta matsia viikonloppuun on mutta sarjojen lähestyminen loppua yhdessä alkavien sarjojen kanssa aiheuttaa meidän urheilukuvaajien silly seasonin. Vähän tietysti riippuu paikkakunnasta miten paljon matseja on, mutta jo Vaasankin kokoisessa paikassa tapahtumia riittää niin paljon ettei yksi tyyppi ehdi joka paikkaan. Tämä voi olla joka vikkoinen ongelma isommissa kaupungeissa mutta siitä mä en tiedä mitään.

Itse nautin kun on matseja mistä käydä hakemassa ruudut eikä seuraavaa tarvitse liian kauaa odotella. Ehkä jo ensi keväänä saadaan sotkettua Liigan playoffeja kaiken muun päälle samaan aikaan niin off-timeä tulee vielä vähemmän.

Tänä vuonna silly season loppunee reilun viikon päästä kun viimeisetkin kiekkosarjat taputellaan meidän osalta historiankirjoihin kauden 2021 – 2022 osalta. Siitä hetki ja viimeisetkin kesälajit starttaavat jalkapallon rinnalle jolloin siirrytään nauttimaan auringosta sivurajalle..

Kunnes taas elokuussa kajahtaa Raumalta Pitsin merkeissä ja vuoden toinen silly season alkaa.

Päällikkö

Comments are closed.