3.4.2033 Virkiä – Laser HT – #matsinkuva

posted in: #matsinkuva, jääkiekko, Urheilu 0

Tulevana viikonloppu lyödään nippuun tosiaan tämän kauden lätkäsarjat meidän osilta. Ja hienoa että jännitys säilyy loppuun asti, eli sunnustaihin saakka. Silloin kun ratkeaa miten oman kylän poikien käy, eli noustaanko Lapualta pitkästä aikaa jossain lajissa valtakunnalliseen sarjaan vai jatketaanko myllytystä #rautaliigassa.

Ja onhan näissä nousukarsinnoissa tunnetta ja meininkiä aivan eri lailla kuin runkosarjan peleissä, tupa on ääriään täynnä ja peli sen mukaista. Nyt vaan odotellaan sunnuntaita ja Oulusalon jäähallia. Siellä laitetaan Virkiä Hockeyn kausi pakettiin, toivottavasti isoin juhlin.

Sitten otetaan vähän kevyemmin lätkän kanssa aina tuonne toukokuun 12. päivään asti. Silloin jäähän tippuu MM-kotikisojen aloituskiekot, niin Tampereella kuin Helsingissäkin. #staytuna

Pasi

Comments are closed.