6.4.2022 MIF – Centers – #matsinkuva

Rautaliigan paikallisen lohkon finaalit alkoivat Maalahdessa ja siellä liidun omistavat aloittivat hienon tarinan viimeisen luvun kirjoittamisen.

Pietarsaaressa pidettiin kausi taukoa Rautaliigasta ja heti paluu-kaudella jonkun tiskin päästä kaivettu lähes legendaarinen Centers raivasi tiensä finaaleihin pudottaen matkalla mm. suosikkeihin lukeutuneen APV:n. MIF vastaavasti otti oman tyylisellä kiekollaan itselleen paikan finaaleihin Centersiä vastaan osallistuen juhliin vasta semi-finaaleissa.

Ennakkoon meidän byroolla oltiin aika selkeästi maalahtelaisten kannalla. Aina lähes täysi rosteri, hyvä pelitapa jolla voittaa Rautaliigassa ja uskomaton kotiluola. Mutta niin vaan jeppisläiset tulivat paikalle vajaalla rosterilla, pienellä rumpu-ryhmällä ja ilman toista maalivahtia suorittamaan kauden ryöstön. Nöyrä puolustaminen, vastaiskut sekä maalivahti-pelin voittaminen käänsi ottelun Centersille joka voi ratkaista ottelusarjan jo huomenna perjantaina. Ei sillä etteikö maalahtelaisilla omat paikkansa olisi ollut mutta viimeistelyn heikkous viimeistään kaatoi joiukkueen.

Sarja voi venyä kolmanteen peliin mutta eilisen matsin jälkeen on pakko pistää toisen finaalin ennuste omalta osalta fifty-sixty tai jotain sinne päin, pieni edge Centersille olettaen heidän saavan laajemman kokoonpanon jalkeille kuten Targahallenin tupakkapaikalla kuiskuteltiin erätauolla.

Jos Centers pitää liidut itsellään on Pohjanmaan Rautaliigan mestari selvillä perjantai-iltana. Miffin napatessa liidut itselleen on lauantaina Maalahdessa kauden kovimmat kinkerit – mestari selviää niissä.

Päällikkö

PS. Miffin yleisöennätys on 477. Eilen paikalla oli 475 katsojaa eli jos kolmas peli pelataan menisikö 500 rikki?

PSS. Surettaa suuresti henkilökohtaisella tasolle ettei kukaan meistä Apollolla pääse osallistumaan perjantain peliin. Kovat tsempit molemmille joukkueille ja toivottavasti on striimi tarjolla.

Comments are closed.