8.4.2033 FC Lahti – VPS – #matsinkuva

posted in: #matsinkuva, jalkapallo 0

Se ois Veikkausliigan kausikin potkaistu käyntiin allekirjoittaneenkin osilta.

FC Lahti kohtasi kotiottelussaan VPS:n Vaasassa Elisa Stadionilla.

Kyllä, FC Lahti oli kotijoukkue Elisalla eilen. Allekirjoittaneelle ei tullut ajatuskatkoa, vaikka se siltä voisi äkkiseltään vaikuttaa.

Ennenkin on sivuttu näissä blogi-teksteissä olosuhteita missä lajeja pelataan Suomessa korkeimmalla sarjatasolla. Itse en ymmärrä, miten se voi olla ettei esim. Veikkausliigan kenttien kriteereissä voida fiksata tuota, että kenttä pitää olla tekonurmikenttä. Nämä Suomen olosuhteet kun nyt vaan eivät ole aina mitkään otolliset luonnonnurmi kentille. Tämänkin kauden FC Lahden lisäksi Honka, Inter, Ilves ja AC Oulu aloittavat kotiottelut vieraspaikkakunnalla. Jotain olisi varmaan tehtävä asialle.

Mutta sitten itse otteluun. Vepsu vei ja Lahti vikisi, lopputulema 0 – 5 VPS:lle.  Tuo sopi varsin hyvin, sillä jalkapallo on yksi niistä lajeista missä joutuu kuvaaja kärsimään valinnoistaan. Sitä kun joutuu valitsemaan kumpaan päähän menee kuvaaamaan, niin siitä voi aiheutua lieviä haasteita. Jos nyt esimerkiksi olisi ollut niin että olisi jostakin syystä valita VPS:n pääty, niin eipä olisi kuvasato ollut lähelläkään sitä mitä se oli kun kuvasi FC Lahden maalin tuntumassa. Mutta, elämähän on täynnä valintoja, eikös vaan.

Pasi

#apolloblog #matsinkuva #sportsphotography #ajatustentonava #urheilukuvapuhe #staytuna 

Comments are closed.