10.4.2022 Laser HT – Virkiä Hockey – #matsinkuva

posted in: #matsinkuva, jääkiekko, Urheilu 0

Nyt kun on juhlien jälkeen saatu nukuttua yksi kunnollinen yö ja sen päälle ”normi” päivä, niin voi alkaa käymään läpi sunnuntain viimeistä karsinta ottelua Virkiä Hockeyn ja Laser HT välillä. Virkiälle panoksena ottelussa ei ollut enempäää eikä vähempää kuin nousu suomisarjaan. Ja tuohon saavutukseen ottelusta riitti voitto. 

Ja voittohan siitä tuli, kovalla 1-8 tuloksella. 

Tässä on läheltä päässyt seuraamaan tätä projektia, jota korona on parilla edellisellä kaudella sotkenut oikein urakalla. Mutta nyt odotus palkittiin ja sunnuntai illan päätteeksi päästiin juhlimaan nousua!

Olihan tuo aivan mieletön päätös joukkueen kaudelle. 

Tuohon otteluun oli hyvä myös allekirjoittaneen päättää kotimaisen lätkän osalta tämän kauden kuvaukset. Nyt pieni hengähdystauko ja muita lajeja väliin, kuukauden päästä alkaakin sitten MM-kotikisat. Jatketaan siellä sitten lätkän kuvaaamista taas!

Onnea hienon nousun johdosta koko Virkiä Hockeyn joukkueelle, sekä sen taustaryhmälle!

Pasi

#apolloblog #matsinkuva #sportsphotography #ajatustentonava #urheilukuvapuhe #staytuna

Comments are closed.