Vahingossa ihan minä

Kuin vahingossa MM-kisojen aikana on valuttu jälleen omalle mukavuusalueelle eli maalivahdit ja heidän tuuletukset erityisesti ovat muodostuneet ykköskohteiksi omalla kohdalla.

Osaltaan tähän on vaikuttanut jään tasalla olevat kuvauspaikat jotka tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden odottavalle tallentaa tuuletuksia kennolle. Toistaiseksi isot tuuletukset ovat olleet vähissä oman lasin edessä Tampereella mutta Latvian Arturs Silovsin tuuletus voittolaukausten jälkeen Itävaltaa vastaan ovat jääneet mieleen kuvassa olevan Bernhard Starkbaumin tuuletuksen ohella.

Starkbaum tuuletti villisti kun Itävalta meni 5-3 johtoon brittejä vastaan varmistaen näin paikan isossa showssa myös ensi vuoden kisoissa. Viimeiset maalit tuntuivat varmasti hyvältä joukkueen noustua 3-1 tappioasemasta voittoon.

Huomenna alkaa playoff-vaihe joten isoja tuuletuksia lienee tulossa runsaasti loppuviikon aikana. Niitä odotelessa, jäitä poltellessa.

Päällikkö

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.