Ihan finaalissa

posted in: #iihfworlds, jääkiekko 0

Mitä nuorempi on sitä enemmän aika matelee.

Joitakin vuosia sitten “nuorena miehenä” IIHF Worlds-kemut tuntuivat paljon pidemmiltä. Tämän vuoden kisat ovat menneet ohi hujauksessa, harvoin vajaa kolmen viikon stintti on mennyt näin nopeasti – vastahan me muutama yö sitten tultiin Tampereelle.

Pari pettymystä on mahtunut matkalle jotka liittyvät pääasiassa peleihin. Brittien putoaminen on sääli omalla kohdalla mutta kuten eräs heidän edustajansa mediakeskuksessa totesi; “me tullaan parin vuoden päästä takaisin” enkä sitä epäile. Lisäksi suunnitelmissa oli tehdä liveä mutta se nyt jäi. Muutenhan täällä on ollut todella mukavaa. Muunmuassa vajaan kolmen viikon ilmaiset jalkatreenit kaiken tekemisen ohessa ja kirsikkana pirtelössä oli oman Hanin saapuminen myös kisoihin töihin ja viimeinen viikko on ollut huikeaa aikaa.

Tänään pelataan mitaleista ja koko setin kruunaa Suomen ja Kanadan kohtaaminen. Jos Suomi ei poistu mestarina jäältä voitte syyttää mua. Yleensä en kuvaa MM-kisoissa – mutta kun kuvaan, Kanada voittaa.

Päällikkö

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.