Mestaruuden kautta takaisin elävien kirjoihin

posted in: #matsinkuva, Jefu, Urheilu 1

Huhheijaa.

Lätkän MM-kisojen henkinen krapula tai joku muu vastaava jatkui pitkalle kesään eikä tekstiä tahtonut muodostua enää blogiin. Nyt on aika hypätä jälleen näppiksen päälle takomaan ja yrittää olla aktiivisempi jatkossa.

Mansen reissun toipuminen otti tällä kertaa pitkään. En tiedä mikä siitä teki niin hankalaa mutta kaippa tässä on poterosta kaivauduttu ulos. Ajatus tuottaa tekstiä on ollut jo pidemmän aikaa takaraivossa mutta syystä X jäänyt tekemättä.

Eilen pelattiin Vaasan Elisa Stadionilla sen historian ensimmäinen jefu-matsi, Wasa Royals – Tampere Saints. Vanhassa Hietalahdessa ehdittiin pelata myös yksi matsi jefua ennen remonttia – sekin sattui olemaan Royals – Saints. Aiemmalla kerralla vieraat poistuivat matsista voittajina, tällä kertaa kotijoukkue nosti Spagettimaljan matsin päätteeksi.

Illassa oli monta hienoa juttua Royalsin kannalta kuten omien nuorten esitys runsaslukuisen kotiyleisön edessä. Yleisömäärä oli myös erittäin hyvä ottaen huomioon viikonloppuna olevan saarikauden päättäjäiset.

Spagussa esiteltiin myös uusinta kuvaaja-muotia kahden kuvaajan voimin. Värillä ei ole väliä kunhan se on musta ja musta on aina tyylikäs. Photo: Mari Lyttinen

Kuten viime vuonna päätän jefu-kauteni kuvaan Kassista, tällä kertaa ei pidellä junnua käsissä vaan Spagettimaljaa. One more year-tyyppinen tarina siis.. tiedä tuleeko sille jatkoa.

Päällikkö

Follow Samppa:
Latest posts from

  1. Dr. sideline
    | Reply

    Kiitos kuvista !!! Näitä ollut aina kiva fiilistellä pelien jälkeen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.