Uuden äärellä ja vanhoja kaivelemassa

Meillä oli aika hiano viikonloppu urheilukuvaamisen parissa. Homma lähti käyntiin Spagettimaljassa perjantaina jatkuen lauantain parin futis-matsin kautta sunnuntaihin jossa oli vanhojen jekkujen lisäksi ripaus uutta suolaa sopassa.

Sunnuntai alkoi omalta osalta U23 Yleisurheilun SM-kisoissa jonne lähdin vähän sekavin tuntein. Yleisurheilu linssin edessä on ollut itselleni kohtuullisen tuntematon mörkö, tiedän joidenkin sitä kuvaavan mutta itse en ole tainnut ikinä olla kisoissa.

Huoli oli aika turha – nopeasti zonelle ja omalla tyylillä ruutuja. Kelpasi lehteenkin ja löysin oman lajini. Seiväshyppy, voi pojat on haastavaa ja mukavaa kuvattavaa. Näiden atleettien kehonhallinta on mun silmään jotain jostain ihan muualta. Toivottavasti tulee ensi kesänä keikkaa kisoihin jotta pääsee oppimaan viikonlopun virheistä ja tekemään lajista lisää kuvaa.

SM-kisoista sitten läski sai liikkua rauhassa kolmen kivenheiton päähän stadikalle VPS – HIFK Veikkausliiga-matsiin. Stadikalla vietiin viikonloppu maaliin tiedostaen takaraivossa ne kolmisen sataa Sportin promo-kuvaa jotka odotteli maanantaita ja projektin viemistä maaliin.

Vielä yks juttu – Kom igen, Kingit. Teidän ollessa paikalla matseja on aina siistii kuvata.

Päällikkö

Follow Samppa:
Latest posts from

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.