Itsariboxi

posted in: Urheilu 0

Kaikkihan muistamme sen ensimmäisen kerran.

Sarjassamme ensimmäisiä kertoja jaan kokemukseni itsariboxista Liiga pelistä Sport – TPS. Olin onnekas ja pääsin testaamaan itsariboksia yhdeksi eräksi. Itsariboxilla on aika jännittävä nimi. Hikoilutti ja vapisutti, kun mietiskelin mitä kaikkea siellä voi saada päähän. Päällikön sanat älä sitte sählää kaikui korvissa kun kävelin pelaajakäytävää pitkin kaukalon reunalle.

Ne on isoja ja niitä paljon, kuulen vanhan pelikaverin äänen pääni sisällä, kun katson menoa metrin päästä vaihtoaitiota.

Kamera laulaa kunnes viisi minuuttia on pelattu ja ensimmäinen maali syntyy. Tusina pelaajia ja tuomaria edessä en onnistunut saamaan ensimmäistä maalia ruudulle. Pian kuitenkin #25 Holmström pääsi ajamaan kuvaajalle sopivasta linjasta maalille. Laukaus ylämummoon ja siellä oli eka ”onnistunut” maalikuva. Täytyy sanoa että itsariboxi ei ole helppo paikka ottaa kuvia. Tiellä pyörii koko ajan joku, taklauksia ja mailoja pitää väistellä. Ei ole aikaa ajatella mitään muuta kuin peliä. Toiselta puolelta lauottiin purkukiekko suoraan kohdalleni laitaan. Kyykistyin nopeasti koska näytti hieman pahalta linssi läpi suoraa kohti ammuttu kiekko. Laitaan osui paukahtaen ja Sportin varamaalivahti #60 Reijola vieressä lohdutti että ei ole hätää…

Ei ollu hätää tuumasin, kun poistuin erätauolle darksoosia housuissa ja mietin että tätä lisää!!

duck and cover – Juha

Follow apolloadmin:
Latest posts from

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.