Lätkä on oikeestaan aika hieno laji

posted in: Urheilu 0

Kyse ei ole siitä kun oma joukkue alkaa voittamaan – lätkää on kiva vaan kattoa kuvaamisen sijaan.

Tuossa parisen viikkoa takaperin kävin korkkaamassa Nokia Areenan asiakkaan roolissa. Parhaassa seurassa vietin ylikivan ja mahtavan illan joka alkoi Sportin ja Ipan kohtaamisella. Viihdyimme erittäin hyvin Ipan vieraana vaikka matsista menikin varmaan puolet ohi kun nähtiin tuttuja ja jäätiin juttelemaan – tarjolla olleilla virvokkeilla ei ollut osuutta asiaan. Muutenkin uusi areena on mielettömän hieno kokemuksen kannalta ja tykkäsin kovaa vain nauttia matsista ilman kuvaamisen paineita. Alkoi muistumaan mieleen lätkän olevan edelleen hieno laji jota kannattaa myös käydä livenä katsomassa.

Tämä sai miettimään kuvaanko liikaa urheilua vai sopivissa määrin? Matseja on kiva käydä kattomassa mutta toisaalta lompakko tykkää kun matseihin pääsee tekemään toimeksiannon. Kultaista keskitietä tästä tuskin ikinä löytyy – kuvaaminen on kivaa ja seuraavaa matsia jää aina odottamaan. Muiden töiden takia lätkän pariin palaan itse varmaan vasta joulun jälkeen mikä on ikävää, kyllä tässä voisi muutamat ruudut käydä jostain hakemassa.

Kuten oli eilen. HIFK:n saapuminen Vaasaan on aina kauden kohokohtia ja vanha #engångalltid-kääpä herää henkiin sisälläni – jakomielitauti-päivä on täällä. Ikävä kyllä eilisestä matsista ei suuria tarinoita jäänyt jaettavaksi koska IFK oli sitä mitä Borna sano. Kaukana ollaan siitä hekumasta mitä joskus viime vuosikymmenen puolella kohtaamiset oli.

Tästä tuli toinenkin asia mieleen urheilukuvaamiseen liittyen Vaasassa. Vielä 2016 ja myöhemminkin ennen koronaa vaasalaisten joukkueiden otteet kiinnostivat valtakunnallisella tasolla joka poiki kohtuullisen säännöllisesti keikkoja joko Sanomille tai Lehtikuvalle. Tämäkin on yksi asia minkä korona muutti – toivottavasti Liigan kuumin ykkösketju pystyy muuttamaan tätäkin tilannetta ja valtakunnallinen kiinnostus palaa ainakin Liigan osalta Vaasaan.

Päällikkö

PS. Grattis Janne & Juho – kovia saavutuksia molemmat.

Follow Samppa:
Latest posts from

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.